Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

căutări, întâmpinări, întâlniri la răscrucea cuvintelor

Votarea - Punctaj partial (I)

Votarea - Punctaj parțial (I) 

 

 

 

Deocamdată s-au acordat următoarele puncte:


8. Concurent. Sorin Cerin
- 58 puncte
7. Concurent. Mirela Aldea
- 70 puncte
6. Concurent. Maria Tirenescu
- 67 puncte
5. Concurent. George Vlăsceanu
- 62 puncte
4. Concurent. Elena Olariu
- 65 puncte
3. Concurent. Sînziana Andrei
- 65 puncte
2. Concurent. Ovidiu Oana - Pârâu
- 60 puncte
1. Concurent. Mirela Șova
- 70 puncte


După cum se poate observa, concurenţa este strânsă.

Vom face şi unele precizări, despre modul în care se derulează votarea:


- comentariile sunt moderate de organizatorii concursului, pentru ca să nu intervină, din nebăgare de seamă, cuvinte nepotrivite, postate aleator de cineva.


- nu toate voturile au fost luate în considerare, pentru că fie nu au respectat regulamentul de vot (acordând note doar unora dintre concurenţi), fie prin prezentarea lor au inspirat neîncredere (a se vedea răspunsul nostru la voturile primite ieri:
Din pacate, felul in care au fost precizate ultimele voturi, adica ale lui Bogdan Radu-Cristian, Enache Maria, Chiriac Cornelia - Elena, Enache Rodion-Andrei, Dura Noria-Ileana, cu o prezentare aproximativ asemanatoare si cu repetarea numelui concurentului 8, Sorin Cerin, nu inspira corectitudine si obiectivitate, ci numai dorinta de a promova pe concurentul nr. 4, Olariu Elena. Va rugam sa votati din nou, corespunzator, folosind propriile opinii fiecare si citind realmente toate poeziile din concurs. Nu negam faptul ca Elena Olariu ar putea avea cele mai frumoase poezii..., dorim doar seriozitate in votare!
Chiar daca e o votare pe site, ce poate implica aparitia de nereguli, nu inseamna ca nu ne straduim pentru sinceritate si cinste. Deocamdata, in forma in care se prezinta, voturile concurentilor amintiti nu vor fi luate in considerare."


- Am prefera, totuşi, ca votanţii să însoţească notele de un comentariu cât de mic, care să reflecte parcurgerea poeziilor înscrise, nu doar prietenia sau opţiunea apriorică pentru unul dintre concurenţi.


- Reamintim ceva foarte important: Concursul acesta nu are o miză nemaipomenită, încât să declanşeze reacţii negative sau încercări de fraudare prin vot! E pur şi simplu o cale de exprimare a unor iubitori de poezie! Nu uitaţi acest lucru!!!


- Și concurenţii pot vota, acordând note inclusiv pentru poeziile personale, dacă doresc. Votul e deschis oricui, bineînţeles, fiecare putând vota o singură dată.


- O primăvară cât mai frumoasă tuturor, mulţumim celor care au votat până acum şi ... aşteptăm în continuare comentarii, voturi, impresii..., tot ce credeţi că poate folosi concurenţilor şi organizatorilor! (folosind "ajouter un commentaire" de la sfârșitul oricărui articol legat de concurs și concurenți, cu indicarea adresei de e-mail)


 

Organizator:
Prof. Religie Mirela Șova
 

Retour à l'accueil
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article