Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog Mirela Șova

Concurs de Poezie - Editia a II-a

2 Février 2009, 15:26pm

Publié par Mirela

Concurs de Poezie „Doruri la Răsărit" - Ediţia a II-a

 


Motto:


Atât de fragedă (Mihai Eminescu), interpretare Claudiu Mirică



Revenim cu un alt concurs de poezie, organizat pe site-ul nostru, cu unele modificări de regulament, faţă de primul.


Și anume: Tematica pe care puteţi trimite poezii este „Ciudatele Flori". Ediţie de primăvară!


Perioada înscrierilor: 3 februarie - 3 martie 2009. Un concurs rapid!


Perioada votărilor pe site: 4 martie - 31 martie 2009.


Pentru a participa, trimiteţi 3 poezii inspirate de subiectul propus, la adresa de e-mail:
cultural@lacasuriliterare.com. Dacă doriţi să atașaţi şi poze, sugestii muzicale sau de aranjare în pagină la poeziile dvs. - sunt binevenite!


Ne vom strădui ca regulamentul de vot (care se va publica în preajma votării) să fie mai simplu, mai accesibil, încât să se voteze mai mult decât la ediţia anterioară.


Aşa că... aceia dintre dvs. care au... orice vârstă, înclinaţii artistice şi în special spre poezie, nu ezitaţi, scrieţi şi trimiteţi!


Poeziile pe care le veţi înscrie în concurs vor apărea pe pagini speciale şi vor rămâne vizibile pe site şi după finalizarea concursului.


Se vor alege locurile I, II, III, urmând ca ocupantul locului I să poată trimite în continuare (dacă doreşte) poezii spre publicare pe site-ul nostru.


Vă rugăm să vă înscrieţi cu poezii creaţie proprie, întrucât administratorul site-ului nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la provenienţa acestora.


1. Concurent. Mirela Sova
2. Concurent. Ovidiu Oana - Parau
3. Concurent. Sinziana Andrei
4. Concurent. Elena Olariu
5. Concurent. George Vlasceanu
6. Concurent. Maria Tirenescu
7. Concurent. Mirela Aldea
8. Concurent. Sorin Cerin



 

Organizator:
 Prof. Religie Mirela Șova

Commenter cet article
M
Da,trebuie sa votez note concrete in cele din urma.Desi i-am spus candva pe un alt site domnului Cerin ca nu cred in sistemul sau filozofic fiindca nu il pot intelege asa cum il descrie dansul.In schimb, cred in poezia pe care o scrie.Nu numai fiindca e deosebit de profunda dar si expresiva.Nu este usor sa fi POET cu litere mari,chiar daca pe dl.Cerin l-a suparat candva aceste cuvinte ale mele.Stiu ca nu suporta sa il faci poet chiar daca pentru mine asta este!Astfel concurentii 1,3 si 5 nota 7.Concurentii 2,4,nota 6.Concurentul 6 si 7 nota 9, iar 8 nota 10.Mult succes la scris in continuare!
Répondre
M
Ii felicit pe toti candidatii desi Sorin Cerin este preferatul meu.Vad ca ati ridicat foarte mult stacheta concursului prin Sorin Cerin, unul din scriitorii consacrati,autorul Trilogiei Destiny si ale altor lucrari.Personal aproape ca nu-mi vine sa cred ca domnia sa s-a inscris aici.Despre "Ai sa intelegi" si "Flori de meri" am citit critica si in presa de specialitate.Pentru profunzimea poemelor si ceea ce reliefeaza in "acceptiunea parnasiana de inceput de lume a iubirii" parafrazand un critic literar,il votez pe Sorin Cerin,urmat de George Vlasceanu,Mirela Aldea,Elena Olariu,Sanziana Andrei,Ovidiu Pana si Mirela Soare.Toti merita aprecieri deosebite intrucat sunt foarte talentati.
Répondre
M
<br /> Totusi, acestora pe care i-ati mentionat, ce punctaj le-ati acordat? Este nevoie de puncte intre 5 si 10, chiar daca se repeta, pentru fiecare dintre cei opt inscrisi. Multumesc.<br /> <br /> <br />