Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog Mirela Șova

Umflatura vindecata de Parintele Porfirie

21 Mai 2008, 14:57pm

Publié par Mirela

Umflătura vindecată de Părintele Porfirie


 


  
Unei femei credincioase, pe care o cunosc personal, îi creştea repetat o umflătură dureroasă la încheietura mâinii stângi. Deşi mergea şi o opera, după o vreme, umflătura creştea la loc.

  
Era prin anul 2002. Umflătura devenise iarăşi dureroasă şi stânjenitoare. Femeia se gândi să o opereze din nou. Operaţia costa o anumită sumă de bani. Cum femeia citise despre Părintele Porfirie din Grecia şi despre minunile sale, se rugă astfel:

- Părinte Porfirie, aşa cum ai ajutat pe atâţia oameni să se vindece, ajută-mă şi pe mine. Banii pe care i-aş da pe o nouă operaţie aş vrea să îi trimit copiilor mei căsătoriţi, care ar avea nevoie de ei.

  
În următoarele zile, umflătura de la mâna femeii s-a retras treptat, până când nu a rămas nici o urmă, nici o durere. Bucuroasă, femeia a trimis banii de operaţie copiilor ei şi le-a povestit minunea făcută de Părintele Porfirie.

  
Ea a mulţumit acestuia şi a vorbit despre faptele lui tuturor cunoscuţilor ei. Ba chiar a început să cumpere cărţi despre Părintele Porfirie şi să le dăruiască apropiaţilor.


Aşa ne ajută Sfinţii şi după moartea lor trupească!

 


 

Autor:
Prof. Religie Mirela Șova

Commenter cet article
T
<br /> Tanti respectiva a avut un chist sinovial la care probabil s-a lovit si l-a spart resorbinsu-se total si fara niciun fel de sechele.<br /> <br /> Chiar aseara mi-am vindecat un astfel de chist tragandu-i una cu o carte mare si groasa pentru a-l sparge sub piele pentru resorbire totala.<br /> <br /> Mortii nu fac minuni. De fapt minuni nu exista.<br /> <br /> <br />
Répondre